За мен

Мариана Кодинова – Психолог

Здравейте!
Аз съм Мариана и съм психолог.

Вярвам, че няма универсални отговори за живота и хората, затова подхождам персонално към всеки един човек, който ми се довери и работим заедно. Също така съм привърженик на дълбината психология и това, че всеки има различно разбиране за любов, щастие и смисъл на живота. Вярвам, че отговорите на повечето въпроси са в нас самите. И съм готова да ти помогна да ги откриеш. Подхода ми е по – творчески и артистичен. Това дава възможност проблемите да се изследват по интересен, а понякога  и забавен начин. Най- удоволетворяващо е за мен, когато видя положителната промяна в живота на клиентите си.

Завършила съм психология и философия в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Имам частна практика като психолог в гр. Пловдив и съм лектор по философия в две гимназии в града. Това ми дава възможност да изследвам социалните отношения и процеси и да се развивам в професията си. Имам практика в Комплексен онкологичен център – Пловдив и Фокусен център за наркомании „Метадонова програма“ гр. Пловдив.

  Създател съм на програмата „Психо-социална подкрепа на педагогически специалисти“, която има приложение във всички образователни институции. Също така имам опит във фирмената и организационна психология с участия в тренинги и семинари като външен консултант .

В момента се обучавам за психотерапевт по метода на психодрама в институт „ДЕА“. Психодрамата е терапия на действието. Тя ангажира сетивата и разглежда проблема в дълбочина, като всичко се случва тук и сега.

Работата ми с клиенти обхваща широк спектър от психологически проблеми като депресия, тревожност, панически атаки, хранителни нарушения, фобии, зависимости, скръб, проблеми със самочувствието, проблеми в отношенията и много други. Сложността на съвременния живот причинява силен стрес и от там изтощаване на психиката, житейските трудности водят до „прегряване“ и невъзможност за справяне с тях. Голяма част от клиентите ми са психически здрави хора, които претърпяват екзистенциални кризи  в хода на живота.

С посещението си при психолог човек предприема пътуване към себе си. И след края на пътуването никога не е същия.

Добре дошъл на пътя!

Свържи се с мен

Адрес:

ул.Райко Даскалов 53, Дом Левски
4000 Пловдив, България

Работно време:

Пон – Съб: 09:00 – 19:00
Неделя: почивен ден

Share This